Forside / Rom & mat

Rom & mat


Falstadsenteret ligger i landlige omgivelser hvor du kan nyte roen og stillheten. Vi har et særegent hotell som tilbyr overnatting for opptil 55 personer. Senteret har moderne fasiliteter for kurs og konferanser, med wifi i hele bygget og AV-utstyr i alle møterom. Velkommen skal du være, vi vil sørge for at du får en historisk og minnerik opplevelse hver gang du besøker oss.

Overnatting

Falstadsenteret tilbyr særegen hotellovernatting i historiske omgivelser. Vi har 28 overnattingsrom, enkle og doble, med totalt 55 sengeplasser. Rommene er utstyrt med gode senger og egne bad. Alle rom har også gratis wifi og et skrivebord som du kan jobbe ved om du har behov for det. Vi har rom som er tilpasset rullestolbrukere og hele senteret er universielt utformet.

Overnatting må bestilles på forhånd.

Priser per rom per natt, inkludert frokost:
Enkeltrom kr. 1095,-
Dobbeltrom kr 1395,-

Klassetur med mening

Visste du at Falstadsenteret er et mulig sted å legge skoleturen? Hvert år reiser mange norske skoleklasser til Tyskland og Polen for å besøke tidligere konsentrasjonsleirer etter andre verdenskrig. I ei tid hvor vi opplever restriksjoner på utenlandsreiser, tilbyr Falstadsenteret en skoletur utenom det vanlige, innenfor landets grenser. Klassen bor på selve minnestedet, hvor vi har 28 overnattingsrom og kan utforske historia sammen med senterets pedagoger.

Dagsbesøk: kr. 450,- pr pers
Besøk med 1 overnatting: 1450,- pr pers
Besøk med 2 eller flere overnattinger: 1650,- pr pers pr natt

Tips: Det er mulig å søke om tilskudd til skoletur hos utdanningsdirektoratet.

Kurs og konferanser

Vil du leie lokaler hos oss til kurs og konferanser? Vi tilbyr ulike pakker med møterom, servering og overnatting.

Selskap

Falstadsenteret ligger i landlige omgivelser hvor du kan nyte roen og stillheten. Senteret har moderne fasiliteter og vi kan skreddersy opplegg for arrangementer og selskaper. Vi vil sørge for at du får en historisk og minnerik opplevelse hver gang du besøker oss.

I alle våre priser er lokalleie, oppdekking, maten og servering inkl. i prisen. Drikke kommer i tillegg.

Ved spørsmål, ta kontakt: kari.tettli@falstadsenteret.no

Matsalen Falstadsenteret

Stoppested for pilegrimer

Falstadsenteret er et naturlig stopp langs ytre led av pilegrimsruta St.Olavsleden mellom Stiklestad og Tautra. Her kan du overnatte, hvile ut i fredelige omgvielser, og fylle på med kunnskap om stedets historie før du vandrer videre. NB: Overnattingsrom og måltider må bestilles på forhånd.

Les mer om pilegrimsleden mot Nidaros og ulike turforslag på pilegrimsleden.no.

Visste du at når vi handler storfekjøtt fra Gilde/Nortura, egg fra Prior, grønnsaker, frukt og sjømat/fisk fra Bama, så er det råvarer fra Trøndelag.

Falstadsenteret samarbeider også med lokale produsenter og leverandører. ERG 2022 har økt fokus på lokalmat og vi er stolt tilbyder av råvarer og produkter i verdensklasse.
Nedenfor ser dere noen av våre lokale leverandører:

Fæby | Inderøy slakteri | Mikkelhaug | Frosta Bakeri | Grønne Folk | Ytterøykylling | Meråkerkjøtt | Vuku gårdsmeieri | Marens bakeri