Forside / Rom & mat

Rom & mat


Falstadsenteret ligger i landlige omgivelser hvor du kan nyte roen og stillheten. Vi har et særegent hotell som tilbyr overnatting for opptil 55 personer. Senteret har moderne fasiliteter for kurs og konferanser, med wifi i hele bygget og AV-utstyr i alle møterom. Velkommen skal du være, vi vil sørge for at du får en historisk og minnerik opplevelse hver gang du besøker oss.

Kurs og konferanser

Vil du leie lokaler hos oss til kurs og konferanser? Vi tilbyr ulike pakker med møterom, servering og overnatting.

Overnatting

Falstadsenteret tilbyr særegen hotellovernatting i historiske omgivelser. Vi har 28 overnattingsrom, enkle og doble, med totalt 55 sengeplasser. Rommene er utstyrt med gode senger og egne bad. Alle rom har også gratis wifi og et skrivebord som du kan jobbe ved om du har behov for det. Vi har rom som er tilpasset rullestolbrukere og hele senteret er universielt utformet.

Overnatting må bestilles på forhånd.

Priser per rom per natt, inkludert frokost:
fra kr. 990,-

Innsjekking før kl. 16.00 med mindre annet er avtalt.

Stoppested for pilegrimer

Falstadsenteret er et naturlig stopp langs ytre led av pilegrimsruta St.Olavsleden mellom Stiklestad og Tautra. Her kan du overnatte, hvile ut i fredelige omgvielser, og fylle på med kunnskap om stedets historie før du vandrer videre. NB: Overnattingsrom og måltider må bestilles på forhånd.

Les mer om pilegrimsleden mot Nidaros og ulike turforslag på pilegrimsleden.no.