Åpningstider 

man: stengt
tirs-fre:
12.00 - 16.00
lør:
stengt
søn:
12.00 - 17.00

 

Åpningstider i påska: 

Palmesøndag 2. april: 12.00-17.00
Man 3. april - man 10. april: stengt
Ordinære åpningstider fra og med tirsdag 11. april. 

 

Priser

Voksen 150,-
Student 100,-
Barn (under 12år) gratis

Forside / Planlegg besøket / Våre fasiliteter

Våre fasiliteter


Med Falstadsenterets lyse, fine lokaler ønsker vi å være en god møteplass for alle. På denne siden finner du litt informasjon om våre lokaler. Ta gjerne kontakt med oss om det er mer du lurer på.

Tilgjengelighet

Falstadsenteret er godt tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Hele senteret tilfredsstiller krav om universell utforming for offentlige bygg. Konferansesalen vår er utstyrt med teleslynge.

Overnatting hotell Falstadsenteret

Overnatting

Om du kommer langveisfra eller bare vil ha en litt mer helhetlig opplevelse kan vi anbefale overnatting på Falstadsenteret. Vi har 28 overnattingsrom med egne bad, gode senger og frokost inkludert i prisen.

Overnattingsgjester har tilgang til alle fasiliteter og utstillinger i hovedhuset også etter at museet stenger for øvrige gjester. Og bygda Ekne er en perle av gode opplevelser i landlige omgivelser.

For barnefamilier

Store og små i alle aldre er hjertelig velkommen til Falstadsenteret. Vi har egne aktiviteter for de små, med tegne- og perlekrok, skattejakten «Finn ordet», og barnebøker i biblioteket. Vår digitale rekonstruksjon av SS-leiren gir ofte mange fine opplevelser på tvers av generasjoner.

Av smittevernhensyn er dessverre flere av våre barnetilpasninger utilgjengelig inntil videre. Men det finnes fortsatt masse å utforske på Falstadsenteret.

Garderobe

Senteret har ikke låsbar garderobe, men enkle hengere der klær kan oppbevares under eget ansvar. 

Kiosk

Kiosken vår finner du ved resepsjonen. Her er det mulig å kjøpe kaffe, te, eller noe annet fra vårt sortiment av enkle kioskvarer. Is-disken fylles kun i sommerhalvåret.

Museumsbutikk

I museumsbutikken finner du et bredt utvalg av bøker, postkort og suvenirer som på ulike måter gjenspeiler verdier Falstadsenteret ønsker å fremme. Rettferdighet, likeverd og menneskerettigheter kjennetegner vareutvalget.

Museumsbutikken er i stadig utvikling, og holdes oppdatert med aktuell litteratur og andre relevante artikler.

Bibliotek

I Falstadsenterets eget bibliotek finner du et rikt utvalg av faglitteratur, skjønnlitteratur, filmer og tidsskrifter som speiler våre fagområder. Her kan du sette deg ned og lese, eller låne med deg ei bok.

Biblioteket er åpent for publikum i museets åpningstider. Lånte bøker kan returneres ved ditt lokale bibliotek.