Åpningstider 25. juni - 21. august

man - søn: 10.00 - 17.00

Priser

Voksen 150,-
Student 100,-
Barn (under 12år) gratis

Forside / Ledige stillinger / Kjøkken og serveringsmedarbeider

Kjøkken og serveringsmedarbeider


Falstadsenteret Drift SA har fra 1. april 2021 ledig fast stilling som driftsmedarbeider. Falstadsenteret Drift SA er et datterselskap av Stiftelsen Falstadsenteret som er et nasjonalt minnested, museum og senter for menneskerettigheter, og er ansvarlig for kurs, konferanse og serveringsdelen av Falstads aktiviteter.

Vi ligger i landlige omgivelser hvor gjester kan nyte roen og stillheten. Vi er et særegent overnattingssted, har moderne fasiliteter for kurs og konferanser, med wifi i hele bygget og AV-utstyr i alle møterom.

Falstadsenteret er Norges viktigste overnattingssted.

Hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Matlaging
  • Servering
  • Renhold kjøkken, restaurant og konferanseavdelingen.
  • Innkjøp og kontroll varebeholdning
  • Tilrettelegging og gjennomføring av store og små arrangement, kurs og konferanser

Hva vi forventer av deg:

Du er en selvstendig og resultatbevisst medarbeider. Du er en positiv og entusiastisk person som liker å ha det gøy på jobb og som aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Humør er viktig. Du er genuint opptatt av personlig og engasjerende kundeservice. Du har også relevant utdannelse og/eller erfaring innen kokk, servering faget, og har god kjennskap til IK mat. Du jobber nøyaktig og systematisk, og bruker ditt kreative fokus til å holde deg oppdatert på bransjetrender og seneste utvikling. I tillegg har du økonomisk forståelse og skjønner at gjesten alltid settes først. Du har forståelse for at jobben krever fleksibilitet, og at arbeidstid kan variere. Du må kunne kommunisere med gjester på norsk og engelsk.

Vi tilbyr:

Varierte og givende arbeidsoppgaver i et selskap med stort potensiale for vekst i et historisk miljø.
Utviklingspotensialet i spennende og utviklingsorientert arbeidsplass.
Gode pensjons- og forsikringsordninger.
Lønn etter avtale.

Vi er opptatt av at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Falstadsenteret Drift SA oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsnivå eller etnisk bakgrunn.

Det er en forutsetning at den som blir tilsatt er bosatt slik at vedkommende kan ha sitt daglige arbeidssted på Falstadsenteret, Ekne.

Høres dette interessant ut? For mer informasjon og spørsmål om stillingene er du velkommen til å ta kontakt med Odd Ivar Berg, daglig leder i Falstadsenteret Drift SA.
Mail: odd.ivar.berg@falstadsenteret.no

Søknadsfrist: 21.04.21 – Aktuelle kandidater tas fortløpende inn til intervju.