Åpningstider:

I september og oktober:
Man - fre: Stengt
Lør - søn: 12.00 - 16.00

 

Priser

Voksen 120,-
Student 80,-
Barn (under 12år) gratis

Forside / Ledige stillinger

Ledige stillinger


Falstadsenteret har fått tilslag på flere internasjonale prosjekter innen undervisning og forskning. Våre dyktige pedagoger og forskere trenger en ny strukturert kollega som kan ta administrativt ansvar for å utvikle og gjennomføre prosjekter. Vi har derfor opprettet en ny fast stilling og søker nå etter

Administrativ og økonomisk prosjektleder

Stillingen rapporterer til Falstadsenterets direktør og vil ha overordnet administrativt ansvar for blant annet:

  • Økonomisk og administrativ prosjektledelse på internasjonale og nasjonale prosjekter innen forskning, utdanning og minnestedsutvikling.
  • Regnskap og økonomi, i samarbeid med vårt eksterne regnskapsbyrå.
  • Arbeid med prosjektsøknader regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg er det fint om du har kompetanse innen og kan bidra på noen av følgende arbeidsområder:

  • Administrativ støtte til organisasjonens faglige arbeid.
  • Saksbehandling og oppfølging av styresaker.
  • Kommunikasjon og nettverksbygging blant universitet og offentlige organisasjoner.
  • HR og administrasjon.

Stiftelsen Falstadsenteret er et nasjonalt minnested, museum og senter for fred- og menneskerettigheter med 17 ansatte. Driften er hovedsakelig finansiert med tilskudd fra Kunnskapsdepartementet, men i økende grad er eksterne prosjektmidler en viktig del av vårt budsjett. Senterets hovedoppgaver er utvikling og formidling av kunnskap om krigens fangehistorie og menneskerettigheter gjennom dokumentasjon, forskning og undervisning.

Senteret har årlig omkring 18.000 besøkende og av disse er vel 7000 elever i grunnskoler, videregående skoler og studenter. Kurs- og seminarvirksomhet, som ivaretas av et eget driftsselskap, er også en viktig del av aktiviteten på huset. Senteret har en tverrfaglig og prosjektbasert arbeidsform, deltar i flere nasjonale og internasjonale nettverk, og samarbeider med både universiteter og andre fagmiljøer om forsknings- og utviklingsprosjekter.

Vi søker etter en person med universitetsutdanning eller tilsvarende innen økonomifag og/eller administrasjon. Andre fagkombinasjoner vil også bli vurdert. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav. Det er nødvendig med erfaring fra administrativ prosjektledelse og søknadsprosesser. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk, fleksibilitet, evne til skriftlig framstilling, samt personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Stillingen er nyopprettet, og den rette kandidaten er forberedt på å bygge opp systemer og rutiner selvstendig, men i tett samarbeid med ledelse og fagavdelinger.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Det er en forutsetning at den som blir tilsatt, er bosatt seg slik at vedkommende kan ha kontorplass på Falstadsenteret, Ekne. Stillingen lønnes mellom lønnstrinn 57-62, avhengig av utdanning og erfaring. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes.

Søknaden med vedlegg sendes elektronisk til post@falstadsenteret.no innen 5. oktober 2020.

Spørsmål om stillingen kan rettes til direktør Christian Wee tlf.74 02 80 40 eller 40006042, evt mail christian.wee@falstadsenteret.no