Forside / Arrangementer / UTSATT: Kampen om Narvik
19. mars 2022 - 19. mars 2022

UTSATT: Kampen om Narvik


UTENDØRS FILMVISNING

Onsdag 3. mars kom nyheten om at kinopremieren for filmen «Kampen om Narvik» blir utsatt inntil videre. Det betyr at den planlagte visningen av filmen på Falstadsenteret også må utsettes. Bakgrunnen for utsettelsen er den pågående krigen i Ukraina, og det er foreløpig ikke satt ny dato for premieren. Les mer om beslutningen for utsettelse her.

Allerede kjøpt billett? Ta kontakt med kultar.no for spørsmål angående refusjon.

…………………………………………………………..

Opprinnelig arrangementstekst:

Velkommen til utendørsvisning av storfilmen «Kampen om Narvik. Hitlers første nederlag», i borggården på Falstadsenteret. Filmen vises i samarbeid med Bygdakinoen.
Husk gode og varme klær! Det blir kiosksalg og varm drikke tilgjengelig under hele filmvisningen.

Tid: Lørdag 19. mars 2022, kl 20.00 (UTSATT INNTIL VIDERE)
Sted: Ute i borggården ved Falstadsenteret
Pris: kr 120,- pr billett.
Alle billetter må kjøpes via www.kultar.no.

Se filmtrailer av Kampen om Narvik:

Om filmen:

April 1940. den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9 april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er det mer komplisert.
(Tekst og bilde: Filmweb)

Vi gleder oss, velkommen!

Kampen om Narvik. Filmweb.