Forside / Arrangementer / Filmvisning: Krisgsseileren
24. september 2022 - 24. september 2022

Filmvisning: Krisgsseileren


Velkommen til utendørs visning av storfilmen krigsseileren i borggården på Falstadsenteret.

Tid: Lørdag 24. september, kl 19.30
Sted: Ute i borggården på Falstadsenteret
Varighet: 2 t. 32 min
Aldersgrense: 12 år
Pris: Ordinær kr 130,- / student kr 100,-
Billetten inkludere varm drikke (kaffe, te og varm sjokolade). Salg av øvrige kioskvarer.
Ledsagerbevis godtas.

Se filmtrailer her:

Om filmen: krigsseileren

KRIGSSEILEREN er et storslått drama som forteller historien om de over 30.000 norske krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter andre verdenskrig.

Vi følger sjømannen Alfred, gift med Cecilia og nybakt trebarnsfar fra Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten Sigbjørn på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir tvunget til å fortsette å seile i fronten av en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. Hjemme i Bergen strever Cecilia med å klare seg og å ta vare på de tre barna i et okkupert land.
Alfred og Sigbjørn kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet som er lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats.

Krigsseilerne har ett mål: Å overleve – for å komme hjem.
Men hvordan fortsetter man livet og relasjoner når man har vært adskilt i mange dramatiske krigsår? Kan sårene leges og gro?

Merk at dette er en utendørsvisning i vår borggård. Billetten inkludere varm drikke (kaffe, te og varm sjokolade). Salg av øvrige kioskvarer.

Filmvisningen arrangeres i samarbeid med Bygdekinoen.

Logo Bygdekinoen