Forside / Arrangementer / DEN STORE KINODAGEN
4. november 2017 - 4. november 2017

DEN STORE KINODAGEN


Den 4. november vises to filmer i borggården på Falstadsenteret.
Husk å ta på uteklær, det kan bli kaldt.

Kl 17.00 EKSPEDISJON KNERTEN (FØRPREMIERE) Filmen passer for alle aldersgrupper. 50 kr pr. billett

Lillebror flytter med Knerten og familien sin til Vestlandet, men han drømmer om enda større ekspedisjoner. Lillebror drømmer om å være polfarer som kjemper seg gjennom snøen mot polpunktet.

Han vil ha massevis og lassevis av snø til jul, men det er ikke et fnugg snø på stedet Lillebror og Knerten har flyttet til. Det bare regner i bøtter og spann, men på fjellet skal det ligge en masse snø.
Plutselig en dag har Knerten forsvunnet! For å redde vennen sin, sniker Lillebror seg ut på en farefull ekspedisjon, og da må også far dra for å finne de to bestevennene. Oppe på fjellet blir alle overrasket av en snøstorm og dermed får Lillebror og Knerten mer snø enn de kunne drømme om. Som om ikke det var nok, dette hender på selveste julaften!

Kl 19.00 SAMEBLOD Aldersgrense: 9 år. 50 kr pr. billett

«Vinner av Dragon Award – Best Nordic Film»

Elle Marja, 14, er en reindriftssamisk jente. Hun blir utsatt for rasisme på 1930-tallet, og rase-biologiske undersøkelser på kostskole. Hun begynner å drømme om et annet liv. For å oppnå dette, må hun bli en annen, og bryte alle bånd med sin familie og kultur..

Klikk på lenken for å se oversikt over øvrige filmvisninger på Den store kinodagen, lørdag 4. november.