Julehilsen fra Falstadsenteret

Publisert 17. desember 2019

Falstadsenteret vil gjerne takke alle som har deltatt på undervisningen i løpet av året, og spesielt alle ungdommene som hver dag bidrar til et levende minnested.

I år har vi hatt rekordmange ungdommer på besøk. De fleste av de 8000 elevene fra grunnskole og videregående har deltatt på et fire-timers pedagogisk undervisningsopplegg om andre verdenskrigs fangehistorie, demokrati og menneskerettigheter.

Vi har fulgt utviklingen av fagfornyelsen nøye, og våre pedagoger vil fortsette arbeidet med å tilrettelegge og forbedre undervisningen med utgangspunkt i det nye læreplanverket og i samspill med skolene som deltar på vår undervisning.

Falstadsenteret endrer bestillingsrutinene for undervisning fra 1. januar 2020. Booking av undervisning vil foregå via epost: undervisning@falstadsenteret.no

Fristen for bestilling av undervisning for våren 2020 gikk ut 1. desember. Vi ser at det blir en fin og hektisk vinter og vår, med mange ungdomsskoleelever her på Falstadsenteret. Hvis dere skulle ønske å bestille undervisning for vårsemesteret, er det fortsatt noen ledige undervisningsdager i januar, februar og mars.

God jul fra oss på Falstadsenteret. Vi gleder oss til å se dere til våren.

Undervisning på Falstadsenteret. Foto: Ole Martin Wold 2018
×