25. november 2017 - 26. november 2017

Kulturmøter: Filmverksted med Hallvar Witzø

Påmelding

Er du mellom 15 og 20 år? Har du lyst til å lage film sammen med Trøndelags eneste Oscar-nominerte filmregissør?

I samarbeid med Hallvar Witzø ønsker vi velkommen til 2-dagers filmverksted på Falstadsenteret lørdag 25. – søndag 26. november. Sammen med andre ungdommer og dyktige instruktører får du være med på å lage film fra bunnen.

Filmverkstedet koster 500 kroner og inkluderer måltider og overnatting på Falstadsenteret fra lørdag til søndag samt inngang på teaterforestillingen Blikkstille natt. Hele arrangementet er alkoholfritt.

Last ned invitasjon

PROGRAM

Lørdag 25.11.
9.00: Ankomst og innlosjering
9.15 – 17: Filmverksted (m/ lunsj)  Teori, idé, manusjobbing og opptak
18: Middag
Kveld: Sosialt samvær og mulighet til å se teaterforestillingen Blikkstille Natt med Pål Hasselvold

Søndag 26.11.
8.00 – 9.00: Frokost
9.00 – 16: Filmverksted (m/ lunsj) Restopptak og klipping
16 – 17: Premiere! Filmvisning, diskusjon og jubel!

Hvem kan være med?
Filmverkstedet er et tilbud til ungdom i Trøndelag. Ungdom mellom 15 og 19 år kan melde seg på. Filmverkstedet har plass til tjue personer, og vi har ti ledige plasser.

Påmelding: Det er fortsatt ledige plasser. Påmelding kan sendes til post@falstadsenteret.no innen mandag 20.11.2017.

Om Kulturmøter
Prosjektet «Kulturmøter» hadde oppstart våren 2017 på Falstadsenteret. Med «Kulturmøter» ønsker vi å lage en sosial møteplass for ungdommer med forskjellig bakgrunn. På programmet står både kreative og sosiale aktiviteter. I mars i år arrangerte vi et tospråklig skriveverksted i samarbeid med forfatterne Asieh Amini og Ingrid Storholmen. Filmverkstedet er den andre satsningen i prosjektet.

Om Hallvar Witzø
Hallvar Witzø (født 1984) er en norsk filmregissør fra Leksvik. Han er utdannet på regilinjen ved Den norske filmskolen i Lillehammer. Han har vært prosjektleder og instruktør på Filmbussen og har dessuten erfaring fra TV-produksjoner for Sveriges Televisjon Drama i Stockholm og NRK. Hans film Tuba Atlantic var en av de nominerte filmene til Oscar for beste kortfilm for 2011.

Hallvar Witzø. Privat foto.
1/2
×